More news

 
Misc.
Hyldest til Ole Sarvig

Find old news:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Hyldest til Ole Sarvig
Tues 19 Sep 2017
source: KultuNaut

Søren Ulrik Thomsen, Henrik Nordbrandt, Kresten Osgood med flere hylder Ole Sarvig den 29. september i Jazzhouse. (Foto af Klaus Holsting)

Søren Ulrik Thomsen og Kresten Osgood deler en begejstring for den store danske digter Ole Sarvig og har i fællesskab skabt en hyldestaften til ham. Med sig har de et pragthold af digtere, forfattere og musikere, der løfter arven fra den store modernist.

Som en af landets første virkelige modernister bliver Ole Sarvigs (1921-1981) ikoniske billedverden og hans gådefulde og søvngængeragtigt sikre poesi ved med at fascinere nye generationer af kunstnere.

Hans fascinationskraft understreges af den perlerække af kunstnere, som Kresten Osgood og Søren Ulrik Thomsen nøje har udvalgt til at medvirke på aftenen. Her kan man både opleve nogle af landets førende forfattere som Henrik Nordbrandt, Jens Martin Eriksen og Signe Gjessing samt musikere som Steen Jørgensen og Maria Laurette Friis.

De medvirkende kunstnere præsenterer forskellige vinkler på Ole Sarvigs rige forfatterskab. Der vil være oplæsning med og uden musik og musik uden oplæsning. Specielt til aftenen præsenteres desuden nykomponerede sange med Sarvig-tekster.

Alle medvirkende:
Søren Ulrik Thomsen
Kresten Osgood
Jokum Rohde
Henrik Nordbrandt
T.S. Høeg
Signe Gjessing
Morten Søkilde
Jens Martin Eriksen
Rasmus Botoft
Steen Jørgensen
Maria Laurette Friis
Martin Dahl
Mikkel Grevsen
Janus Rønn Lind
Nils Gröndahl
Peter Brandt

Hyldest til Ole Sarvig kan opleves fredag den 29. september kl. 21.00 i Jazzhouse i København.

http://jazz.dk/

Billetsalg