More news

 
Music
COPENHELL Metal Cruise

Find old news:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
COPENHELL Metal Cruise
Fri 8 Sep 2017
source: KultuNaut

Dette efterår vender COPENHELL Metal Cruise tilbage. Det længste og vildeste Cruise nogensinde afgår fra København til Oslo den 27.-29. oktober, hvor metalfolket kaprer to dæk øverst oppe i DFDS' enorme Oslobåd.

Programmet om bord vil afspejle ånden fra COPENHELL med hårde rock- og metalbands samt flere af de spændende siteshows, der skaber den helt unikke COPENHELL-stemning. Der vil kun blive sat 250 billetter til salg til denne første internationale jomfrurejse!

Scenen indtages af blandt andet de svenske dødsmetal-giganter ENTOMBED A.D. samt danske BERSÆRK og BAEST. Derudover får Metal Cruise også besøg af Jesper Binzer, som udgiver sit første soloalbum, Dying Is Easy, den 3. november.

Der sørges for udfordringer til de små grå undervejs med en musikquiz, som vil afprøve gæsternes viden om alt inden for de hårde musikgenrer. Efterfølgende kan man nulstille sig med den berygtede beerbanger, og der vil blive festet til langt ud på natten med nogle af COPENHELLs DJ's.

Som noget helt eksklusivt kan COPENHELL også tilbyde en begrænset gruppe på kun 50 cruise-gæster en helt unik Black Metal-sightseeingtur med bus rundt i Oslo. Her blev nogle af de sorteste kapitler i Norges musikhistorie skrevet i starten af halvfemserne.

Billetsalget starter mandag den 11. september klokken 10.

Billetsalg samt mere information