More news

 
Misc.
Stort efterårsloppemarked

Find old news:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Stort efterårsloppemarked
Wed 6 Sep 2017
source: KultuNaut

Stort efterårsloppemarked i Ravnsborggade

Når det er efterår, så er det også tid for et af årstidens helt store loppemarkeder i København. Dette i kvarteret omkring Ravnsborggade søndag den 24. september, hvor kvarterets antikhandlere, tøjdesignere, cafeer og gallerier igen er klar til at byde velkommen til en hyggelig dag.

Loppemarkedet i Ravnsborggade
Og man bør virkelig unde sig selv at kigge forbi, for stemningen er altid i top, når kvarteret afholder de populære og traditionsrige loppemarkeder, som fire gange om året er et fast indslag i bydelen. Der er et væld af muligheder for at gøre unikke fund blandt kunsthåndværk, design, møbler og masser af andre retro-ting og antikke varer. Og så kan man jo nyde en kop kaffe undervejs på en af de mange hyggelige fortovscafeer og nyde udsigten til søerne.

Antikhandlere og meget andet
Gennem mange år har Ravnsborggade-kvarteret tæt ved søerne på Nørrebro været kendt for sine mange antikhandlere, der har sat deres markante præg på området. Disse antikhandlere har sammen med de hyggelige cafeer, spændende gallerier og designbutikker været med til at skabe en af byens bedste og særligt inspirerende shoppinggader.

Så kom og vær med den 24. september til det store efterårsloppemarked.

Vel mødt til en hyggelig dag.

Tid & Sted:
Søndag den 24. september
Kl. 10 - 16
Ravnsborggade, Sankt Hans Gade, Ryesgade og Ravnsborg Tværgade
Nørrebro, København

Læs mere her: www.ravnsborggade.dk