More news

 
Misc.
Tursejlads i Københavns Havn

Find old news:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Tursejlads i Københavns Havn
Thur 13 Jul 2017
source: KultuNaut

Tag på en unik havnerundfart i Københavns Havn med et af De Forenede Sejlskibes smukke træskibe. I år suppleres der med en ny sejlads ind bag broerne i Københavns Havn. (Foto: Ramon)

Når man kommer om bord, byder kaptajnen velkommen mens skibet roligt lægger fra kaj. Herefter sejler den historiske skonnert langsomt rundt om Kvæsthusmolen med udsigt til Operaen, videre forbi Skuespilhuset med kurs mod den første bro, Inderhavnsbroen.

Fra Inderhavnsbroen ses Papirøen til bagbord og Nyhavn til styrbord. Inden man når Knippelsbro er der kig til Cirkelbroen og ind i kanalen ved Børsen og Christiansborg. Siden passeres Den Sorte Diamant, hvor Langebro åbner sig.

Efter Langebro begynder Københavns Havn at forandre sig med Bølgen og Islands Brygge, Bryggebroen med Cykelslangen og helt ned til Sydhavnen, hvor der bygges på livet løs. Ved Teglværksbroen og Sluseløbet vendes der tilbage.

Besætningen fortæller gerne mere om skibet under sejladsen.

Læs meget mere her

I 2017 er der sejladser frem til til mandag den 7. august. Der sejles ud fra Admiralkaj ved Admiral Hotel klokken 19.30. Mødetid er 15 minutter før tidspunkt for afgang.

Pris for én voksen: 400 kroner - Pris for ét barn: 200 kroner.
Prisen er inklusiv frugt og en fadøl eller sodavand til hver.
Børn under 12 år skal være ifølge af en voksen.
Bestilling og betaling
Alternativt kan man betale kontant i danske kroner, når man går ombord.