More news

 
Misc.
Kunsten Summer Lounge

Find old news:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Kunsten Summer Lounge
Fri 12 May 2017
source: KultuNaut

Kunsten Summer Lounge er Kunsten - Aalborg kunstmuseums nye tiltag, som afholdes i Skulpturparken hver onsdag aften sommeren igennem. Her vil der være live-musik, foodtrucks, loungestemning og kunstprojekter. (Pressefoto)

Musik, mad og kunst
Musikprogrammet består af etablerede og upcoming musikere som Kenneth Bager, Katinka, Bisse, Christian Hjelm, Jacob Bellens, Get Your Gun, Aksglæde, D/troit og artister fra dette års elektroniske Strøm Festival i København. Flere af disse anmelderroste, danske navne afholder også artist talks fra scenen før eller efter koncerten.

Når loungen er åben og Dj'en spiller i parken, kan gæsterne købe aftensmaden fra museets café Aalto og foodtrucks, som ruller ind på plænen. Der er også mulighed for at deltage i korte guidede kunstture eller være med i Kunst-Lab, hvor professionelle kunstnere inspirerer til kunstprojekter, som gæsterne selv skal lave. Og som et af de mere alternative tilbud kan publikum få hjælp til at reparere deres cykler af frivillige fra den socialøkonomiske virksomhed Cykel20.

Råt og godt

Den store, åbne lounge med scene og bar opbygges i samarbejde med det socialøkonomiske værksted Råt&Godt for udsatte unge. Det hele opbygges i genbrugsmaterialer, da Råt&Godt mener, at både unge og materialer fortjener en chance til.

Kunsten Summer Lounge, der vil køre til sidst i august, åbner den 14. juni med den amerikanske streetartkunstner Tristan Eaton, som forvandler den hvide væg i parken til et kæmpe maleri.

http://www.kunsten.dk/da